Med mere end 30 år på bagen er Café Dan Turèll en af Københavns ældste caféer. Navnkundige Dan Turèll lagde navn til caféen, til gengæld kunne Dan Turèll altid drikke og spise gratis i baren, der prydes af 45 forsider fra forfatterens mange udgivelser.

Med inspiration i den parisiske bohémebar er Café Dan Turèll en stemningsfuldt oase i midten af København. Vore gæster varierer fra de morgenfriske, der kommer ind fra gaden for at nyde en espresso og en croissant inden de går på arbejde, til den yngre generation der holder liv i lokalerne til den tidlige morgenstund. I dagtimerne har du mulighed for at få brunch og frokost fra et varieret menukort, hvor DTburgeren er en af klassikerne.

På Café Dan Turèll kan du sidde i hyggelige og afslappede omgivelser og se byen suse forbi, mens du nyder en bid lækker mad i godt selskab. Om aftenen har køkkenet åbent helt frem til kl. 22, hvor en middag kan nydes med udsigt til det spirende liv omkring baren. I sommerperioden kan du sidde ved bordene udenfor caféen, ligesom vi, når vejret tillader det, åbner for de store terrassedøre ud mod Store Regnegade.
Torsdag of fredag byder vi på stemningsfuld live jazz musik.

Weekenden på Café Dan Turèll starter allerede fredag eftermiddag, hvor gæsterne indfinder sig omkring baren for at få en fredagsøl.

Weekenden igennem er der fuld fart på både i dag- og aftentimerne. Lørdag og søndag er Café Dan Turèll et populært rendez-vous for weekendens brunch eller som kaffestation efter en gåtur i city.

I de sene aften- og nattetimer indfinder festen sig i baren, der har åbent indtil kl. 02.00. Opsummerende kan det siges, at Café Dan Turèll dækker hele spektrummet; fra historien til den moderne atmosfære, fra morgenkaffe til nightcaps, for de unge til de aldrende, fra morgenstund til de små timer, og så alt det midt i mellem. Velbekomme!